VIDEO Scandal la un centru de carantină din Prahova. Oamenii vor să iasă din camere, aruncă cu droguri pe geam şi ameninţă cu cuţitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de Carantina din Pşloieşti FOTO ziarulincomod.ro
Centrul de Carantina din Pşloieşti FOTO ziarulincomod.ro

Centrul de carantină improvizat într-un hotel situat la intrare în Ploieşti, în cartierul Albert, devine scena unor scandaluri zilnice. Unul dintre bărbaţii aflaţi în izolare, nemulţumit de situaţia în care se află, face tot ce poate pentru a atrage atenţia poliţiei.

UPDATE ORA 20.02 Urmare a informaţiilor apărute în presă, IJJ Prahova a revenit cu informaţii cu privire la situaţia bărbatului prins cu droguri în centrul de carantină.

”Facem precizarea că urmare a incidentului din data de 16.03.2020 când o persoana de sex bărbătesc a fost depistata când a aruncat pe geamul din spatele hotelului, în parcul de la benzinăria OMV Petrom km un pachet de ţigări în care, ulterior a fost identificata o substanţă vegetală ce părea a fi canabis şi o pungă în care se aflau foiţe de hârtie pentru confecţionat ţigări, BCCO Ploieşti a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dosar care a fost înaintat DIICOT Ploieşti spre competenta soluţionare. Precizam faptul ca persoana în cauza este în carantină din data de 14.03.2020 fiind sosit din Italia”, potrivit IJJ Prahova

............................................................

Ştirea iniţială

Mai întâi a aruncat cu bani pe fereastră apoi cu pachete de ţigări în care a fost găsit cannabis. În cursul zilei de astăzi, acelaşi individ şi-a ameninţat cu o armă albă un coleg de cameră, nervos că nu poate ieşi din clădire, apoi a ameninţat că se sinucide.

Potrivit unui comunicat remis presei de Inspectoratul pentru Jandarmi Prahova,  un bărbat aflat în carantină în Ploieşti face scandal zilnic. Individul a revenit în ţară  în data de 16 martie şi tot de atunci se află în izolare într-un hotel aflat la intrare în Ploieşti, în zona cunoscută drept Kilometrul 6.

„În data de 22.03.2020, în jurul orei 15.00, am fost informaţi despre faptul că la unul dintre centrele de carantină de pe raza judeţului Prahova, una din persoanele carantinate a aruncat de pe fereastra 2 bancnote de 20 euro, în timp ce tocmai primise un pachet de mâncare de la rude. Din primele verificări reiese  faptul că autorul ar fi CMO, aflat în aceeasi camera cu JA care a mai aruncat în urmă cu câteva zile bani pe geam, motivand ca i-a scăpat. A fost chemat un criminalist, iar banii au fost ridicaţi în vederea cercetărilor. 

Va fi întocmit un dosar de cercetare penală în baza articolului 352 pentru CMO, căruia îi vor fi audiate şi rudele care au venit să le aducă de mâncare celor doi pentru a se stabili destinaţia banilor aruncaţi“, se arată într-un comunicat al IJJ Prahova.

În cursul zilie de duminică, 22 martie, bărbatul a recidivat. De data aceasta s-a certat cu jandarmii care păzesc hotelul. La un moment dat, la fereastra uneia dintre camera a apărut un bărbat care pare că ţine la gâtul unui alt individ o armă albă. Potrivit unor surse, individul este acelaşi care a aruncat cu droguri şi bani zilele trecute.

VIDEO http://ziarulincomod.ro


”Cu referire la incidentul petrecut astăzi 22 03 2020 în centrul de carantinare Km 6 Ploieşti(Blejoi), facem următoarele precizări:

Numitul C. M. O. domiciliat în Ploieşti, încă de la prezentarea în centrul de carantinare a creat următoarele probleme, constând în:

- nerespectarea măsurilor de carantinare impuse,

- a fost nemulţumit de diversitatea hranei aferente,

- a părăsit camera de carantinare încercând să iasă din centru,

- a fost sancţionat de 4 ori la legea 61/91 la art 2 pct. 1,31 şi 24 pentru refuz de legitimare, injurii şi tulburarea OP,

- totodată în data de 16 03 2020 din camera unde locuieşte împreună cu o altă persoană au fost aruncate, un pachet de ţigări cu sume de bani (valută şi lei), în care s-a mai găsit si o substanţă vegetală ce părea a fi canabis şi o pungă de cipsuri în care erau foite de hârtie pentru confecţionat ţigări(joint-uri), în cauză se efectuează cercetări de către lucrătorii de poliţie din cadrul S P R Blejoi,

IJJ PRAHOVA asigură masuri de protecţie şi ordine publică la centrele de carantinare prin dispozitive exterioare”, se arată într-o cominucare a Inspectoratului de Jandarmi Prahova.

Potrivit unor surse, în camera bărbatului agresiv au fost făcute inclusive percheziţii de către echipe ale poliţiei. Nu este clar deocamdată de ce individul, în camera căruia s-au găsit droguri, nu a fost reţinut şi dus la audieri.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite