VIDEO Scandal de stradă într-un cartier din Ploieşti. Patru tineri s-au luat la bătaie în poarta Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tineri implicaţi în scandal, la Ploieşti FOTO IJJ Prahova
Tineri implicaţi în scandal, la Ploieşti FOTO IJJ Prahova

Jandarmii ploieşteni au intervenit, vineri noapte, pentru a despărţi mai mulţi tineri care s-au luat la bătaie chiar în poarta Inspectoratului de Jandarmi Prahova.

Scandalagiii au fost prinşi, percheziţionaţi, iar acum sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Potrivit unui comunicat al IJJ Prahova, conflictul a avut loc vineri în jurul orelor 22.00, între patru tineri, care s-au încăierat în faţa blocurilor de pe Şoseaua Vestului din Ploieşti. 

Ulterior aceştia s-au alergat şi s-au luat la bătaie în inersecţia străzilor Şoseaua Vestului cu Gh. Grigore Cantacuzino, în imediata apropiere a sediului Jandarmeriei Prahova.

”Jandarmii au intervenit prompt, au  aplanat conflictul şi au identificat faptuitorii, întocmind în cauza acte de sesizare  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violente, în conformitate cu prevederile art.193, Cod Penal”, potrivit Biroului de Presă al IJJ Prahova.


Cei patru tineri implicaţi în conflict, împreună cu documentele de sesizare, au fost predate organelor de urmărire penală, pentru continuarea cercetărilor.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Un jandarm şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul cinci al blocului: „Părea că doarme”

VIDEO A pus pe jar zeci de mii de oameni, în toiul nopţii, cu muzica dată la maxim. Cum a încercat un şofer scandalagiu să-i păcălească pe jandarmi

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite