Doi tineri reţinuţi de poliţie după ce au agresat membrii unei familii. Trei femei sunt cercetate penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii din Jidvei au reţinut doi tineri din comună care au provocat scandal şi i-au agresat pe membrii unei familii. Alături de ei mai sunt cercetate 3 femei care au participat la scandal.

Marţi, 8 septembrie 2020, poliţiştii din Jidvei au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi tineri, de 30 şi 34 de ani, din localitatea Veseuş, care sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi violare de domiciliu. 

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în zilele de 28 august şi 5 septembrie 2020, pe fondul unui conflict avut cu membrii unei familii vecine, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei acestora şi ar fi agresat o femeie şi un bărbat. Cei doi bărbaţi ar fi fost însoţiţi, în curtea locuinţei, de 3 femei, de 52, 31 şi 18 ani, care ulterior ar fi participat şi la scandalul care s-a mutat în stradă. 

Faţă de femei, cercetările sunt continuate pentru violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de miercuri, 9 septembrie, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite