VIDEO Motociclist rănit într-un accident pe DN1. A fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua victima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima are traumatisme la cap şi picioare FOT Diana Frîncu
Victima are traumatisme la cap şi picioare FOT Diana Frîncu

Un motociclist a fost rănit în timpul unui accident care s-a petrecut, marţi, pe DN1, în dreptul localităţii Puchenii Mari. În accident au fost implicate şi două autoturisme. A fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua victima.

UPDATE ORA 12.45: Medicii au reuşit să-l convingă pe tânărul motociclist să accepte transportul cu elicopterul până la un spital din Capitală.

UPDATE ORA 12.30: Victima refuză să fie preluată de elicopter, în ciuda faptului că are răni multiple. Conform Biroul de Presă al Ambulanţei Prahova, motociclistul a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal şi un traumatism la mână.

Din primele informaţii oferite de Biroul de Presă al Inpsectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Se pare că un autoturism a vrut să vireze la stânga fără să acorde prioritate motociclistului care circula regulamentar, în sens opus.

Singura victimă a accidentului este bărbatul (24 de ani) care circula pe motocicletă. Acesta a fost rănit la cap, dar este conştient şi cooperant.

accident puchenii mari foto diana frincu

La faţa locului a fost chemat un elicopter SMURD, motiv pentru care traficul va fi oprit pe DN1 pentru aterizare şi manevrele de preluare a victimei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite