VIDEO Ana Maria Pătru, fosta şefă a AEP, citată la DNA Ploieşti. „Mi-au sunat copilul la şcoală să-l anunţe că trebuie să mă prezint în calitate de suspect”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Pătru, acuze grave la adresa procurorilor DNA Ploieşti FOTO Diana Frîncu
Ana Maria Pătru, acuze grave la adresa procurorilor DNA Ploieşti FOTO Diana Frîncu

Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Eelectorale Permanente, citată la DNA Ploieşti într-un dosar de corupţie, a coborât dintr-un Hummer de culoare albă, înmatriculat în judeţul Vâlcea. Bolidul de lux a fost  parcat chiar pe trotuarul din faţa sediului unităţii de parchet.

Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Eelectorale Permanente a fost citată, miercuri, la DNA Ploieşti în calitate de suspect, într-un nou dosar de corupţie. Pătru a venit la Ploieşti însoţită de un avocat. Fosta şefă a AEP a declarat la intrare în sediul DNA că procurorii ploieşteni i-ar fi sunat copilul în timp ce se afla la şcoală pentru a-l anunţa că mama lui trebuie să se prezinte la audieri.

„Domnul Onea (Lucian Onea, procuror şef al DNA Ploieşti n.r.) a spus că imi face vreo cinci dosare, că se gândeşte dumnealui ce să mai inventeze cu doamna Socol. S-a supărat pe mine că am devoalat tot ce s-a întâmplat în urmărirea penală. La ce să mă aştept? Habar nu am. Să vedem ce vrea domnul Onea. Sunt chemată în calitate de suspect. Bănuiesc şi în ce dosar. Cu doamna Socol (Irina Socol n.r.). Ştiţi că aici este un grup infracţional organizat. Doamna Socol cu domnul Onea, încă vreo doi-trei, când îşi aduce doamna Socol camarila şi mai face nişte denunţuri. S-au gândit ei aşa frumos, ieri, să-mi sune copilul la şcoală şi să le spună să vin în calitate de supect la dumnealor, astăzi. Asta e maniera lor de a face anchete. Să-mi sune copilul la şcoală. Ştiţi că pot să probez lucrul acesta şi nu spun nicio minciună. Sunt în calitate de suspect. Asta mi-a spus Poliţia, nu mi-au spus ei”, a declarat Pătru înainte de a intra la audieri.

hummer ana maria patru

Hummerul din care a fost văzură coborând Ana Maria Pătru, parcat în faţa sediului DNA Ploieşti FOTO Diana Frîncu

Deocamdată nu este clar în ce cauză au fost demarată noua anchetă a procurorilor anitcorupţie din Ploieşti. Reamintim că Ana Maria Pătru a fost arestată preventiv şi deferită justiţiei într-un alt dosar de corupţie instrumentat de aceeaşi structură de parchet.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite