Valea Prahovei va fi o imensă coadă de mașini în câteva ore. Aflați AICI rutele ocolitoare și recomandările rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În orele următoare, polițiștii rutieri se așteaptă la o intensificare a circulației autovehiculelor pe DN1, drum care leagă Capitala de staţiunile montane prahovene.

Pentru evitarea aglomeraţiei pe Valea Prahovei, din Braşov se poate circula către Ploieşti pe DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Sfaturi:

Având în vedere temperaturile foarte ridicate de astăzi, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor de autovehicule ca atunci când intenţionează se deplasează pe distanţe mari să nu plece la drum dacă sunt obosiţi sau se ştiu a avea probleme medicale, deoarece în această perioadă reflexele motrice sunt mult reduse. La primele semne de oboseală la volan trebuie să se oprească autovehiculul într-un loc sigur ( parcare, de exemplu ) şi să se continue călătoria doar după refacerea completă a capacităţii de conducere.

Totodată, cei care încheie coloane de vehicule sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe conducătorii auto care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite