UPDATE Percheziţii la braconieri care au împuşcat mistreţi şi căpriori cu arme deţinute fără drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Prahova au desfăşurat joi 10 percheziţii în mai multe locuri din Prahova, la suspecţi de braconaj care au împuşcat mistreţi şi căpriori cu arme deţinute ilegal

UPDATE ORA 16.50

Şase persoane suspectate de braconaj vor fi reţinute joi de poliţiştii prahoveni în urma celor 10 percheziţii desfăşurate în mai multe locuri din Prahova. Braconierii sunt suspectaţi că au împuşcat mistreţi şi căpriori cu arme deţinute fără drept.

ORA 09.20

Joi dimineaţă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova efectuează 10 percheziţii în oraşul Boldeşti - Scăeni şi în comunele Plopu şi Podenii Noi, din judeţul Prahova.

Percheziţiile vizează domiciliile unor persoane bănuite de deţinere de arme letale fără drept, uz de arme letale fără drept şi braconaj cinegetic.

În perioada octombrie – decembrie 2015, cei în cauză ar fi desfăşurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe locuri din judeţul Prahova.

Aceştia ar fi împuşcat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc letale, deţinute fără drept.

Poliţiştii vor pune în executare 10 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.

Vă mai recomandăm

Florin Anghel, fostul preşedinte al CJ Prahova, şi Andreea Cosma, fiica actualului şef al CJ, trimişi în judecată în dosarul Ciuperceasca

DNA a cutremurat Prahova, în 2015. Pelerinajul politico-penal al „vedetelor” precum Ponta şi Ghiţă la cel mai vizitat Parchet din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite