UPDATE O bombă de aviaţie de 200 de kilograme, descoperită pe un şantier din Nordul Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bomba de aviaţie FOTO ISU Prahova
Bomba de aviaţie FOTO ISU Prahova

Pompierii din Ploieşti intervin pentru a asana o bombă de aviaţia de 200 de kilograme descoperită pe un şantier din imediata apropiere a unui şantier din zona de Nord a Ploieştiului.

ORA 16.20: A început deplasarea pentru depozitarea in siguranţa a proiectilului la Unitatea Specială de Intervenţie in Situatii de Urgenta Ciolpani, anunţă Biroul de Prsă al ISU Prahova.

ORA 16.00 Reprezentanţii ISU Prahova au decis să evacueze supermarketul din zona de Nord din Ploieşti. În plus, mai multe persoane care locuiesc în complexul rezidenţial din apropiere au fost sfătuite să părăsească locuinţele până ce bomba va fi evacuată.

La această oră, poliţiştii dirijează circulaţia în zona de Nord a Ploieştiului.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, bomba a fost descoperită în timpul lucrărilor care se pe şantierul MRS Residence, de pe Bulevardul Republicii, aflat la intrarea în Ploieşti dinspre Sinaia.

Conform sursei citate este vorba despre  o bomba de aviatie de 200kg.

Bomba nu va putea fi detonată la fata locului, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj specializat pentru ridicarea acesteia de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani.

Bomba se află la o distanţă de aproximativ o sută de metri de un mare complex comercial. 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite