UPDATE FOTO: Accident cu două victime în localitatea prahoveană Bucov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două Dacii Logan s-au izbit în această dimineaţă
Două Dacii Logan s-au izbit în această dimineaţă

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au fost solicitate în această dimineaţă la Bucov, unde a avut loc un accident cu victime.

Ora 14.40

Unul dintre cei doi tineri care au fost accidentaţi de dimineaţă  pe DN1B în dreptul localităţii Bucov se află în stare foarte gravă. El are un politraumatism celebral şi se află în comă. Medicii l-au transportat pe ploieşteanul de 33 de ani la Spitalul Bagdasar din Capitală pentru că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti nu funcţionează tomograful.

Cel de-al doilea tânăr, de 34 de ani, se află în acest moment în sala de operaţii. El are de asemenea un politraumatism celebral dar şi o fractură deschisă de gambă. El va rămâne internat în secţia de Neourochirurgie pentru îngrijiri medicale.

Ora 11.40

Poliţiştii au stabilit din primele cercetări cauzele accidentului. Un şofer care conducea o Dacie Logan nu a respectat viteza de deplasare impusă de condiţiile meterologice.

"Acul indicator  a rămas blocat la peste 100 de kilometri la oră în această maşină. Din cauza vitezei, vehiculul a derapat pe carosabilul umed şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism Dacia Logan care circula regulemantar", explică Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

Ora 9.30

La locul evenimentului se află în acest moment şi echipele de descarcerare ale ISU Prahova, care încearcă să scotă victimele dintre fiarele contorsionate.

image

Din primele informaţii, se pare că două maşini, ambele Dacii Logan, s-au ciocnit frontal.

accident1

La această oră cele două victime care au rezultat în urma impactului se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde primesc îngrijiri medicale de specialitate.

accident2

Până la această oră, poliţiştii aflaţi la locul accidentului nu au reuşit să stabilească modul de producere a accidentului, însă, în urma impactului devastator se pare că cei doi conducători auto circulau cu viteză.

accident3

Aproximativ o oră traficul în zonă s-a desfăşurat cu mare dificultate, şirul de maşini formate se întindea pe câţiva kilometri. În zonă echipaje ale Poliţiei Rutiere au dirijat circulaţia, iar la această oră traficul se desfăşoară normal, pe ambele sensuri de mers.

accident4

 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite