UPDATE Coloană de maşini pe Valea Prahovei. Măsura de deviere a traficului de pe DN 1 pe DN 1A a fost ridicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu ora 11.00, traficul rutier a devenit intens pe DN1 Braşov - Bucureşti. Turiştii circulă între staţiunile montane de pe Valea Prahovei sau se întorc deja spre case

UPDATE ORA 16.05

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 16.00, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru că intensitatea traficului rutier a scăzut.

De asemenea, începând cu aceeaşi oră, nu se mai aplică nici devierea de pe DN73A Râşnov - Predeal pe DN73, către Braşov sau Piteşti.

În situaţia în care pe raza staţiunilor montane prahovene vor apărea din nou probleme semnificative de fluenţă a traficului, măsura de deviere va fi reaplicată.

UPDATE ORA 15.05

Începând cu ora 14.15, din cauza aglomeraţiei a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

De asemenea, începând cu aceeaşi oră, nu mai este permis accesul către DN1 dinspre Râşnov, pe DN73A Râşnov - Predeal.

Conducătorii auto se pot îndrepta către Bucureşti pe următoarele rute:

-DN73 Râşnov - Braşov, DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti;
-DN73 Râşnov - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti;
-DN73 Râşnov - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Stoeneşti - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti.

ORA 12.10

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la Buşteni au început să se formeze coloane de maşini, de aceea poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Câteva mii de turişti care şi-au petrecut sfârşitul de săptămână pe Valea Prahovei circulă între staţiunile montane sau au plecat mai devreme spre Bucureşti.

În cazul în care pe Valea Prahovei fluenţa circulaţiei va fi afectată semnificativ, poliţia rutieră va lua măsura devierii traficului pe această rută.

Mai puteţi citi

Trei zile de caniculă. Cod galben şi disconfort termic în Prahova

Un tânăr din Ploieşti a dispărut în Bucegi, iar familia îl caută disperată. Dacă l-aţi văzut, sunaţi la Poliţie

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite