UPDATE Avarie la magistrala de gaze din sudul Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimentarea cu gaze în sudul Ploieştiului a fost oprită pe timpul intervenţiei. FOTO Adevărul
Alimentarea cu gaze în sudul Ploieştiului a fost oprită pe timpul intervenţiei. FOTO Adevărul

O magistrală de gaze din sudul Ploieştiului a fost avariată vineri de nişte muncitori care făceau reparaţii pentru Apa Nova Ploieşti. Distrigaz a sistat alimentarea în zonă şi, din fericire, nu a existat pericol de explozie

ORA 14.50

Muncitorii care au produs avaria lucrau pentru o intervenţie în zonă a Apa Nova Ploieşti. Aceştia foloseau şi un excavator, iar o manevră greşită a cupei a produs fisura în magistrala de gaze.

Angajaţii Distrigaz veniţi la locul intervenţiei lucrează pentru remedierea defecţiunii.

Nu a existat pericol de explozie şi nici alte incidente deosebite, iar în acest moment, nu mai există clienţi care să fie afectaţi de incident.

ORA 11.55

Avaria a intervenit la intersecţia străzilor Dâmboviţei cu Acarului din Ploieşti şia fost provocată de muncitorii care executau nişte lucrări în zonă. Aceştia au lovit conducta cu uneltele şi au fisurat magistrala de gaze.

Oamenii care locuiesc în zonă au simţit miros de gaze şi au sunat la pompieri.

Alimentarea cu gaze naturale în sudul oraşului a fost oprită.

Echipajele Distrigaz au intervenit pentru întreruprerea alimentării şi remediera defecţiunii. Echipajele ISU Prahova sunt la faţa locului pentru a asigura securitatea zonei“, ne-a spus Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Vom reveni cu detalii.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite