UPDATE Audieri la DNA Ploieşti în dosarul familiei fostului preşedinte al CJ Prahova. Denunţătorul Alexe: Am venit să mănânc o portocală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DNA Ploieşti continuă vineri audierile în dosarul familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, legat de scandalul probelor falsificate. Răzvan Alexe, omul-cheie din anchetă şi denunţătorul în această cauză, a fost audiat din nou de procurori.

UPDATE ORA 12.55 Răzvan Alexe, denunţătorul fostului preşedinte al CJ Prahova, a ieşit din sediul DNA Ploieşti unde a fost audiat ca martor in dosarul legat de falsificare unor probe. Alexe a refuzat să facă orice declaraţie legată de cauză, dar a ţinut să precizeze că a venit la DNA să mănânce o portocală, aluzie la porecla procurorului Negulescu.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Surse judiciare au precizat pentru Adevărul că vineri la sediul DNA Ploieşti au fost citaţi în vederea audierii martorii din dosarul familiei fostului preşedinte Mircea Cosma. Este vorba despre Răzvan Alexe, un personaj controversat pe care îl regăsim în calitate de martor denunţător şi inculpat în mai multe dosare de corupţie, inclusiv în cel al familiei Cosma.

Acesta a fost citat, vineri, pentru a da explicaţii cu privire la acuzaţiile aduse de Andreea Cosma în legătură cu posibilitatea ca probele existente în dosarul tatălui său să fie falsificate. Concret, Răzvan Alexe ar fi declarat că denunţul împotriva fostului preşedinte al CJ Prahova ar fi fost făcut la presiunile procurorului de caz Mircea Negulescu.

Răzvan Alexe, denunţătorul fostului preşedinte al CJ Prahova, la ieşirea de la DNA

În cauză, DNA Ploieşti s-a autosesizat, iar acum martorii din dosarul Cosma urmează să fie reaudiaţi. 

În afară de Alexe a mai fost citată, vineri, şi Cecilia Stroe, mâna dreaptă a omului de afaceri Răzvan Alexe, care are şi ea tot calitate de martor în dosarul în care Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar fiul său, fostul deputat Vlad Cosma, la cinci ani de închisoare.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, deputatul PSD, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova, a venit la DNA Ploieşti pentru a da declaraţii şi ea în dosar, după scandalul aşa-ziselor probe falsificate.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite