Un ploieştean a fost arestat după ce a incendiat maşina vecinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a pus intenţionat foc maşinii vecinului. FOTO arhivă Adevărul
Suspectul a pus intenţionat foc maşinii vecinului. FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat cercetat pentru mai multe infracţiuni a ajuns în arestul Poliţiei după ce a incendiat autoturismul unui vecin. Maşina era încărcată cu mărfuri

Incendiul a fost raportat la pompieri sâmbătă dimineaţă, la ora 4.00, după ce nepotul proprietarului maşinii a observat flăcările.

Maşina era încărcată cu mărfuri pe care omul urma să le transporte şi să le vândă la un bâlci lângă Craiova.

După ce au stins incendiul, pompierii au concluzionat că focul a fost pus intenţionat, iar în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că principalul suspect al distrugerii prin incendiere este un bărbat, care locuieşte pe aceeaşi stradă. Acesta a fost reţinut iniţial pentru o perioadă de 24 ore.

Prin extinderea cercetărilor, s-a constatat că bărbatul este suspectat şi de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi două fapte de distrugere.

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Ploieşti în vederea arestării preventive, propunere însuşită de instanţa de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai puteţi citi

Hoţ de ceasuri, alergat prin Ploieşti după ce a dat lovitura într-un magazin

Un TIR s-a răsturnat pe centura de est a Ploieştiului. Şoferul a fost rănit
 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite