Un bărbat internat într-un centru de îngrijire a murit imediat după ce a fost dus la un spital. Poliția a deschis o anchetă

0
Publicat:

Polițiștii din Câmpina investighează decesul unui bărbat de 59 de ani, internat într-un centru de îngrijire, care a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Fiul victimei a reclamat că nu a fost îngrijit corespunzător.

Suspiciuni de neglijență la un centru de îngrijiri din Câmpina - Foto Arhiva
Suspiciuni de neglijență la un centru de îngrijiri din Câmpina - Foto Arhiva

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au fost sesizaţi, la data de 29 mai a.c., de către un bărbat din municipiu, despre faptul că tatăl său ar fi fost internat într-un centru de îngrijire având suspiciunea că nu ar fi fost îngrijit corespunzător. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 59 de ani, ar fi fost internat într-un centru de îngrijire în cursul lunii martie 2022”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Prahova, potrivit Digi24. 

Pe 20 mai, bărbatul a fost transferat de la centrul de îngrijire la o unitate medicală, unde a decedat a doua zi. 

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu”, precizează sursa citată.

PloieştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite