Un bărbat de 47 de ani şi-a înjunghiat tatăl. A anunţat poliţia după ce a dormit două ore lângă cadavru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost reţinut, în noapte de marţi spre miercuri, fiind principalul suspect al unei crime care s-a petrecut în comuna prahoveană Puchenii Mari. Agresorul este bănuit că şi-a omorât tatăl.

Petruţ Silivestru (47 de ani), fiul victimei, a fost cel care a alertat poliţia şi a anunţat că şi-a înjunghiat tatăl. Cei doi se pare că aveau un conflict mai vechi, iar în seara crimei s-au certat pe fondul consumului de alcool.

Surse apropiate de anchetă au precizat că, înainte să anunţe crima, Petruţ Silivestru a dormit două ore lângă cadavrul tatălui său. Când s-a trezit şi a văzut că este într-o baltă de sânge, agresorul a sunat singur la 112.

Un echipaj de poliţie şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova s-au deplasat la Puchenii Mari pentru a face verificarea la faţa locului. Informaţiile primite telefonic s-au confirmat. În casa familiei Silivestru a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 75 de ani. Suspectul, fiul victimei, a fost reţinut pentru audieri, şi-a recunoscut fapta, iar în cursul zilei de miercuri va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite