Un bărbat a murit călcat de tren în gara Buda din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a murit pe loc din cauza loviturilor puternice. FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul a murit pe loc din cauza loviturilor puternice. FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 46 de ani a murit marţi dimineaţă în Gara Buda, din Prahova, după ce a fost călcat de un tren regio. Lucrător CFR, acesta era cunoscut pentru problemele pe care le avea cu alcoolul

Accidentul s-a petrecut dimineaţă, în jurul orei 5.30, în Gara Buda, prima staţie după Ploieşti Vest. Personalul dintr-un tren regio care circula pe această rută a solicitat ajutor de la ambulanţă după ce l-au observat pe bărbatul rănit în zona peroanelor.

Din păcate, însă, bărbatul a murit pe loc în urma loviturilor extrem de violente provocate de tren.

Mergem pe două ipoteze, că victima se afla în tren şi a vrut să coboare în staţie, dar din cauza stării de ebrietate s-a dezechilibrat şi a căzut lângă peronul înalt, sub tren, sau că dormea în zona peroanelor de mai mult timp, iar din cauza stării confuze a ajuns lângă linia ferată“, ne-a spus comisarul Mădălin Stroe de la Serviciul Judeţean de Transporturi Feroviare Prahova.

Victima era lucrător CFR la secţia de linii Câmpina, era divorţat şi cunoscut pentru problemele pe care le avea cu alcoolul. Obişnuia să circule frecvent cu trenul, în stare de ebrietate, iar colegii săi îl ajutau să coboare în diverse staţii sau să-l îndepărteze din zona peroanelor, unde obişnuia să doarmă. 

Mai puteţi citi

Alertă cu bombă la o bancă din Ploieşti după ce un tânăr a abandonat un troler

Administrator din Ploieşti, cercetat după ce a păgubit o asociaţie de proprietari cu 30.000 de lei

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite