Ultima petrecere din vacanţă. Copiii din Prahova se vor întâlni sâmbătă cu personaje de poveste la Clubul lui Rontzy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rontzy şi prietenii săi vor da o mega-petrecere sâmbătă, la Ploieşti FOTO Facebook Ploieşti Shopping City
Rontzy şi prietenii săi vor da o mega-petrecere sâmbătă, la Ploieşti FOTO Facebook Ploieşti Shopping City

Clubul lui Rontzy, o platformă educativă adresată copiilor cu vârste între 5 şi 12 ani din Prahova, care va oferi în fiecare lună o multitudine de activităţi instructive şi distractive, se va lansa sâmbătă, într-o mega-petrecere la care sunt aşteptaţi cât mai mulţi prichindei

Clubul lui Rontzy, cea mai „maxi experienţă” pentru „mini omuleţii” din regiune va fi lansat sâmbătă la mall-ul Ploieşti Shopping City. Super petrecerea de lansare, la care toţi prichindeii din judeţ sunt aşteptaţi, va avea loc începând cu ora 15.00, în parcarea centrului comercial.

Tonul distracţiei va fi dat de Mary Poppins, ursul Baloo, de păpuşile Lalaloopsy, Hannah Montana, Merida şi de veselii Minions, adică de unele dintre cele mai îndrăgite personaje ale Teatrului Ancuţa din Ploieşti.

Pe lângă întâlnirea cu personajele de poveste, cei mici vor avea ocazia să cunoască simpatica gazdă a evenimentului: Rontzy, cel mai amuzant veveriţoi din judeţ. Pe numele său complet Rontzy Rontzilă Rontzilescu, acesta este Director de Distracţie, Creaţie şi Agitaţie în cadrul Clubului lui Rontzy. Cunoscut ca fiind foarte priceput în interacţiunea cu copiii, Rontzy are capacitatea de a-i face să râdă fără oprire şi de a-i învăţa lucruri interesante. Pentru a se putea convinge de acest lucru, simpatica mascotă îi aşteaptă pe prichindeii plini de energie la petrecerea de lansare a clubului său, primul eveniment din seria de întâlniri pe care Rontzy le va organiza special pentru ei.

Ca să îi întâmpine cum se cuvine, mascota le-a pregătit copiilor invitaţi o mulţime de activităţi, care mai de care mai interactive şi mai interesante, precum: sesiuni de breakdance, beatbox şi acrobaţii, alaturi de momente speciale pregătite de majorete.

Clubul lui Rontzy este o platformă educativă, adresată copiilor cu vârste între 5 şi 12 ani, din judeţul Prahova, care va oferi în fiecare lună o multitudine de activităţi instructive şi distractive, precum petrecerea timpului liber alături de mascota clubului şi personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuită. Totodată, membrii clubului vor beneficia de reduceri speciale în magazinele preferate sau la diferite cursuri şi activităţi adresate celor mici, de cadouri de bun-venit în club şi de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unită, în care se comunică rapid şi constant. 

Înscrierea în Clubul lui Rontzy se face gratuit, prin completarea unui formular. De asemenea, accesul la evenimentul de inaugurare, de sâmbătă, este gratuit.

Mai puteţi citi

Festivalul Caşcavalei, în weekend, pe Valea Doftanei. Concerte 3 Sud Est, Pact şi Deepcentral

FOTO Reţeta care nu dă greş la Festivalul Sinaia Forever: artă, cultură şi bun-gust. Zeci de mii de turişti au fost în weekend în „Perla Carpaţilor“

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite