Traficul de pe DN 1, deviat pe DN 1A din cauza aglomeraţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul rutier pe DN 1 este foarte intens
Traficul rutier pe DN 1 este foarte intens

Poliţia a decis devierea traficului rutier de pe DN 1, pe DN 1A, pe ruta Săcele - Cheia - Ploieşti, din cauza aglomeraţiei de pe Valea Prahovei. Decizia a intrat în vigoare duminică, la ora 13.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 13.00, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Braşov, pe DN1A, Săcele - Cheia - Ploieşti. Pentru a se evita eventualele blocaje de trafic pe DN1A, la intervale de 30 de minute se va permite circulaţia alternativă şi pe DN1.

De asemenea, Poliţia le recomandă conducătorilor auto care pornesc din zona Bran-Moieciu să circule pe DN73 Braşov - Piteşti, apoi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, întrucât în Predeal, la intersecţia DN73A (Râşnov - Predeal) cu DN1, traficul se desfăşoară cu dificultate.

Reamintim că până duminică seară, la ora 20.00, sunt în vigoare restricţiile de circulaţie pentru traficul greu, impuse ca urmare a caniculei, în judeţele Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman şi Vâlcea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite