Trafic intens pe Valea Prahovei. Valori şi mai ridicate după-amiază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cozi de melc, luni după-amiază, pe DN 1. FOTO Adevărul
Cozi de melc, luni după-amiază, pe DN 1. FOTO Adevărul

Poliţiştii rutieri sunt deja în traficul de pe Valea Prahovei, pentru fluidizarea circulaţiei şi aşteaptă valori şi mai mari, după-amiază, pe sensul de mers Braşov – Bucureşti

Potrivit informaţiilor primite de la Poliţia Prahova, pe DN 1, în zona montană de pe Valea Prahovei sunt deja foarte multe maşini, iar poliţiştii acţionează pentru fluidizarea circulaţiei. După-amiază se aşteaptă valori şi mai ridicate pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, o alternativă putând fi DN 1A, Cheia – Ploieşti, unde se circulă normal.

Potrivit centrului Infotrafic, în această minivacanţă, numărul de autovehicule înregistrat de camerele de supraveghere a fost mai mare decât săptămâna trecută pe sensul de mers dinspre Bucureşti către Ploieşti.

Aşadar, poliţiştii rutieri se aşteaptă ca în a doua parte a zilei de astăzi circulaţia să se intensifice semnificativ pe DN1. De asemea, este posibil să se formeze coloane de maşini pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei şi pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti.

Pentru a evita aglomeraţia de pe DN1 Braşov – Ploieşti, poliţiştii rutieri le recomandă automobiliştilor să urmeze ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte. Un echipaj al poliţiei rutiere braşovene, care acţionează în zona Dârste, este pregătit să devieze circulaţia pe această rută, la solicitarea poliţiştilor care acţionează pe Valea Prahovei, în cazul în care pe DN1 numărul de autovehicule va creşte semnificativ într-un interval scurt de timp. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla la terminarea zilei hoteliere.

Vă mai recomandăm

Paştele în Ploieştiul comunist: oamenii mergeau în număr mare la slujbe, dar mielul şi cozonacul erau rarităţi

FOTO Mii de ploieşteni au luat Lumina Sfântă, în aer liber, la Catedrala Sfântul Ioan

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite