Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti se pregăteşte de deschiderea stagiunii 2014-2015. Premiere pentru spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti se pregăteşte să-şi redeschidă porţile pentru cea de-a 67-a stagiune din istoria sa. Iubitorii de teatru din oraş, dar şi cei mici sunt aşteptaţi cu premiere

Pentru secţia Dramă, deschiderea oficială a stagiunii va avea loc duminică, 16 septembrie, de la ora 18.30, când va fi reprezentată comedia „Ce vor fetele“, un spectacol despre dragoste, prietenie şi viaţa de cuplu. De asemenea, în această stagiune puteţi viziona cele mai recente premiere: „Chip de foc“ de Marius von Mayenburg, regia Vlad Cristache şi „Central Park West“ de Woody Allen, în regia Liviu Lucaci.

În septembrie încep repetiţiile la spectacolul „Sinucigaşul“ de Nikolai Erdman, regia Gelu Colceag, ce urmează să aibă premiera în luna noiembrie.

Teatrul de Revistă Majestic va deschide stagiunea marţi, pe 14 septembrie, cu spectacolul „Descurcă lume“, o adaptare realizată de Eugene Nacht-Stroe după piesa „Firfirica” scrisă de celebrul cuplu al anilor '30 Stroe şi Vasilache. Secţia Revistă a început repetiţiile la spectacolul muzical pentru copii „Prinţesa mofturoasă“, pe un text de Antoaneta Trifu, regia Marcela Ţimiraş, ce va avea premiera la mijlocul lunii octombrie. La sfârşitul acestui an va începe montarea celebrului musical „My Fair Lady“, în regia lui Alice Barb.

Pentru Teatrul pentru Copii Ciufulici noua stagiune a debutat duminică, 7 septembrie, de la ora 11.00, la sediul teatrului Toma Caragiu cu spectacolul „D’ale lui Păcală“.

Pe 8 octombrie va avea loc premiera oficială a spectacolului „Bărbierul din Sevilla“, regia Traian Savinescu. Tot în luna octombrie, teatrul pentru copii pregăteşte spectacolul „Drum de stele“, inspirat de povestea „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte“, în regia lui Cristian Pepino.

Ca de obicei, biletele pot fi procurate de la agenţia teatrului sau de la casa de bilete de la sediul central al teatrului, pe strada Toma Caragiu.

Programul agenţiei (Str: Mihail Kogalniceanu nr.1 / Tel: (004) 0244 522 774)

Marţi - Vineri: 10.00 - 17.00
Sâmbătă, Duminică, Luni: 10.00 - 13.00

Tarife bilete

Dramă, Revistă (sala mare) - 20 lei
Spectacole studio - 25 lei
Elevi, studenţi, pensionari:
Dramă, Revistă (sala mare, grupuri organizate de min.20 pers) - 11 lei
Dramă, Revistă (sala mare) -12 lei
Spectacole studio - 15 lei

Bilete Teatrul pentru copii Ciufulici
Copii - 8 lei
Adulti - 10 lei

Mai puteţi citi

Copiii din Ploieşti vor avea un teatru nou. Contractul pentru renovarea viitorului sediu a fost semnat

FOTO O felie de viaţă. Ceremonie inedită de pensionare a unui CFR-ist, la Gara de Sud din Ploieşti

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite