Tânărul cu piciorul secţionat se afla în mijlocul protestatarilor violenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ, tânărul care a suferit mai multe fracturi deschise după ce a fost bătut de jandarmi duminică seară, în Capitală, era în mijlocul unui grup de protestatari violenţi. Reporterii redacţiei Ploieşti au intrat în posesia mai multor imagini în care apare bărbatul

Bărbatul de 32 de ani a avut nevoie de mai multe operaţii complicate, după ce piciorul drept i-a fost rupt în mai multe locuri şi secţionat aproape complet, ţinându-se mai mult în piele. Acuzaţi că l-au bătut cu bestialitate până l-au lăsat cu semn pe viaţă, jandarmii se apară şi spun, neoficial, că,duminică noapte tânărul se afla chiar în mijlocul unui grup de protestatari violenţi. Dacă asta îi scuză măcar vreun pic pe jandarmi vă lăsăm pe dumneavoastră să decideţi. Reporterii redacţiei Ploieşti au intrat în posesia mai multor imagini suprinse în noaptea respectivă, înainte de bătaia soră cu moartea.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

Ionuţ Şandru are 32 de ani şi susţine că, dumuniciă, se întorcea de la serviciu şi a decis să se alăture pentru scurt timp protestelor. Bărbatul a povestit că a fost bătut de mai mulţi jandarmi până când şi-a pierdut cunoştinţa, iar când şi-a revenit aceştia încă îl mai loveau.

Vezi AICI clipul video filmat duminică noapte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite