Tânără din Vaslui, dispărută la Ploieşti. Dacă o vedeţi, sunaţi la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra dispărută a fost văzută ultima dată la Ploieşti. FOTO IJP Prahova
Tânăra dispărută a fost văzută ultima dată la Ploieşti. FOTO IJP Prahova

Paldum Ozlem, o tânără de 25 de ani, din Vaslui a dispărut zilele trecute după ce a plecat din Ploieşti şi nu a mai ajuns în localitatea de domiciliu

Paldum Ozlem este din comuna Rebricea, sat Rateşul Cuzei, judeţul Vaslui. Zilele trecute, a plecat în mod voluntar din Ploieşti către domiciliu, fără a mai ajunge la locul de destinaţie.

Semnalmentele tinerei sunt: înălţime 1,65-1,70m, greutate - aproximativ 70 kg, ochii căprui, părul lung castaniu, constituţie robustă, având cervical o cicatrice în formă rotundă de aproximativ 7 cm, asemănătoare unei arsuri.

La data dispariţiei, era îmbrăcată cu blugi, pulover de culoare roşie, geacă din piele sintetică de culoare neagră (lungă, peste genunchi), cizme din piele de culoare neagră şi purta un fes de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi indicii care să conducă la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Dispeceratul I.J.P. Prahova, la telefon 0244/595340.

Mai puteţi citi

Drama prin care trece o femeie din Galaţi: fratele ei a dispărut de lângă Tulcea de patru luni, iar ancheta Poliţiei bate pasul pe loc

Un ploieştean dispărut din august este căutat de familie şi Poliţie

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite