Drama prin care trece o femeie din Galaţi: fratele ei a dispărut de lângă Tulcea de patru luni, iar ancheta Poliţiei bate pasul pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Sava locuia în comuna Grindu, judeţul Tulcea. A disparut în luna iulie a acestui an în împrejurări încă neelucidate. Familia a primit informaţii cum că este mort. Povestea acestei dispariţii pare desprinsă din filmele poliţiste.

În comuna Grindu, din judeţul Tulcea, o mamă îşi plânge fiul. De patru luni nu mai are niciun semn de la el. Ochii i se umplu de lacrimi ori de câte ori vorbeşte despre fiul ei de 39 de ani.

Prin luna mai a acestui an i-a cerut mamei 50 de lei pentru a pleca la Tulcea, unde spera să-şi găsească un loc de muncă. Cât timp a fost plecat, Sava Nicolae a ţinut legătura cu mama si cu sora lui, lucrătoare la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Nu şi-a găsit de lucru în Tulcea, în oraş, ci într-o comună apropiată de Tulcea. La ferma unui turc, acolo unde mai lucrase alţi şapte ani. „La pepeni, la roşii, la morcovi, chiar şi pe la vie”, povesteşte mama bărbatului.

În vară, Nicolae şi-a sunat sora şi i-a spus că este bine, că lucrează la „turc”. La trei zile, a sunat-o „turcul” şi i-a spus că bărbatul n-a mai venit la serviciu. „Mi-a spus că a sunat şi la Poliţie, şi la spital, chiar şi la morga, să vadă dacă dă de el”, povesteşte Stela Sava. După ce a aflat de la alte prietene de-ale bărbatului cum că acesta ar fi mort în Tulcea, la mijlocul lunii august familia a făcut sesizare la Poliţie.

De atunci au trecut patru luni şi nu s-a întâmplat nimic. Atât sora, cât şi fratele bărbatului au tot sunat la Poliţie, dar nu au aflat nimic. Cei de la Poliţia din Tulcea, prin vocea purtătorului de cuvânt Daniela Condrea, spun că în acest moment se fac verificări, dar că acestea merg destul de greu pentru că nu se ştie cum era îmbrăcat bărbatul, când a dispărut exact sau cine este cel care l-a văzut ultima dată.

"Îl aştept acasă, oricum ar fi, numai să vină acasă. M-am pregătit şi de ce-i mai rău... am luat grâu pentru colivă", spune cu ochii în lacrimi mama bărbatului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite