Suporterul bătăuş, Dragoş Enache, va fi cercetat şi pentru consum de stupefiante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterul este cercetat şi pentru consum de stupefiante
Suporterul este cercetat şi pentru consum de stupefiante

Tânărul de 25 de ani care l-a lovit pe fotbalistul stelist George Galamaz riscă o pedeapsă mai mare datorită faptului că în urina acestuia s-au găsit urme de metamfetamină, substanţă interzisă.  

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au disjuns cauza privind posibilul consum de substanţe psihotrope, trimţând ieri dosarul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, singură instituţie abilitată în ceea ce priveşte infracţiunile legate de consumul de stupefiante.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a declinat cauza privind pe făptuitorul Enache Dragoş Petruţ sub aspectul săvârşirii infracţiunii de consum de droguri prevăzut de legea 143/2000 existând indicii că acesta a consumat droguri de risc şi de mare risc. Conform buletinului toxicologic s-a stabilit că în urina acestuia s-a regăsit substanţa metamfetamină. Urmează să analizăm, să efectuăm cercetări în vederea stabilirii cu certitudine a savârşirii infracţiunii. Metamfetamina constituie dorg de mare risc şi se regăseşte în mai multe droguri cunoscute, cum ar fi de exemplu pastila ecstasy",  a declarat Ionuţ Botnaru, procuror şef al DIICOT Ploieşti.

Conform articolului 4 din legea 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dacă se va dovedi cu certitudine că a consumat droguri de mare risc, Dragoş Enache riscă între doi şi şapte ani de închisoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite