SuperMartXé revine în România, în Sky Club Păulești!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerea din 25 februarie 2011 a fost una de neuitat pentru clubberi. Foto Sky Club
Petrecerea din 25 februarie 2011 a fost una de neuitat pentru clubberi. Foto Sky Club

Nici un clubber care se respectă nu a putut uita show-ul incendiar al celor de la SuperMartXé din 25 februarie 2011. Vestea bună? SuperMartXé revine în Sky Club!

Pe 26 octombrie, petrecerea de deschidere din Sky Club va marca noul sezon de clubbing cu faimoasa trupa SuperMartXé. După ce primul party  în această formulă a fost un real succes, ideea repetării acestei experienţe a venit în mod natural.

Pe 26 octombrie, în Sky Club vor fi prezenţi acrobaţi, dansatoare, un MC, cântăreaţa Nalaya şi DJ-ii AB García şi DI Martino, toţi membri ai SuperMartXé, care vor oferi o petrecere exact ca în Ibiza, capitala mondială a distracţiei!

Iar pentru că o seară de distracţie maximă nu poate avea loc decât în cel mai impresionant cadru, iată care sunt unele dintre noutăţile pregătite de Sky Club pe 26 octombrie: pereţi acoperiţi de vopsele speciale, care, în combinaţie cu oglinzi colorate şi sticlă neagră, vor da noţiunea de spaţiu şi efecte vizuale incredibile; un plus de 80 mp de ecrane LED, toate dispuse în concordanţă cu luminile şi oglinzile; intrarea în club se va face printr-un lobby amplasat sub un balcon interior.

Clubul va avea un aspect retro, dar elementele moderne nu lipsesc, cele două dimensiuni fiind perfect îmbinate, într-o armonie specială.

Pentru cei care așteaptă nerăbdători seara de 26 octombrie, nu le mai rămâne decât să-și aleagă cele mai funky, fresh, stylish ţinute şi să vină în Sky Club!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite