Sorin Blejnar îi cere 1 milion de euro daune morale fostei şefe a Vămii Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Blejnar la unul dintre termenele de la Judecătoria Ploieşti. FOTO: arhivă Adevărul Ploieşti
Sorin Blejnar la unul dintre termenele de la Judecătoria Ploieşti. FOTO: arhivă Adevărul Ploieşti

Procesul dintre fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, şi Diana Severin, fosta şefă a Vămii Prahova a avut, marţi, un nou termen la Judecătoria Ploieşti. De la 1 leu, cerut iniţial ca sumă simbolică pentru daune morale, Sorin Blejnar a cerut 1 milion de euro

Sorin Blejnar i-a intentat un în martie 2011, un proces civil Dianei Severin, în urma declaraţiilor făcute de aceasta cum că Blejnar este „regina corupţiei din vămi“.

Marţi, Sorin Blejnar a cerut, prin apărătorul său, majorarea pretenţiilor financiare din dosar de la un leu, cât ceruse iniţial, şi retractarea informaţiilor, la un milion de euro, în lei, la cursul BNR din ziua plăţii, informează Agerpres.

Instanţa a pus în vedere ca Sorin Blejnar să facă dovada plăţii taxei de timbru. De asemenea, la termenul de marţi instanţa de judecată ar fi trebuit să audieze cinci martori în acest dosar, doar trei prezentându-se la proces.

Unul dintre cei doi absenţi a depus la dosar o adresă în care susţine că nu mai doreşte să fie audiat, întrucât el şi familia lui au fost ameninţaţi şi supuşi unor mijloace de constrângere.

Niciunul dintre cei trei martori prezenţi nu a fost audiat la termenul de marţi, instanţa prorogând audierea lor pentru a se face dovada achitării taxei de timbru.

În acest dosar a fost acordat un nou termen pentru data de 26 februarie, mai scrie sursa citată.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite