Şoferul de TIR dispărut peste hotare de zece zile a fost găsit de colegii de breaslă. Poliţiştii, ironizaţi de oamenii simpli care le-au făcut treaba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ţănău, şoferul de TIR dat dispărut, a fost găsit teafăr FOTO Facebook/Ilie Matei
Gheorghe Ţănău, şoferul de TIR dat dispărut, a fost găsit teafăr FOTO Facebook/Ilie Matei

Gheorghe Ţănău, şoferul român de TIR, dat dispărut de zece zile, a fost găsit de colegii săi de breaslă. Ei au descoperit că bărbatul se află în Italia, în orăşelul Forli şi „este teafăr şi nevătămat“. Au apărut chiar şi imagini în care se arată că tir-istul însurat se afla în compania altei femei.

 Apropiaţii nu au făcut public motivul pentru care Gheorghe Ţănău nu a dat niciun semn de viaţă timp de mai bine de zece zile.

Pe pagina de Facebook creată de el şi dedicată şoferilor, Ilie Matei a anunţat că: ”Colegul nostru Gheorghe Ţănău a fost găsit astăzi (miercuri n.r.) în Forli, Italia. Este teafăr şi nevătămat!”. Acesta a fost mesajul celui care a iniţiat campania de căutare a şoferului prahovean.

Tot miercuri, şoferii care s-au implicat în căutarea lui au găsit mai întâi maşina cu care Gheorghe Ţănău a plecat din România, parcată pe o stradă din Forli. Aceştia au sesizat autorităţile italiene, iar la câteva ore a fost găsit şi bărbatul.

Nu vreti să ştiţi ce înjosită a fost biata soţie a colegului în aceste zile în care a plâns pe holurile lor să fie ajutată.

Poliţia Prahova, instituţie care a fost sesizată de dispariţia lui Ţănău încă din data de 5 septembrie, nu a confirmat până la această oră că bărbatul a fost găsit. De altfel modul în care autorităţile române s-au implicat în căutarea şoferului a fost criticată de apropiaţii bărbatului. 

Într-o amplă postare publicată pe Facebook, Ilie Matei scrie: „Aţi ironizat prin implicarea voastră toată Poliţia Ploieşti, secţia Vasile Lupu şi sper ca baieţii de la secţie să citească asta şi să schimbe puţin abordarea cu care tratează oamenii ce le cer disperaţi ajutorul. Măcar un zâmbet, dacă potenţa nu exista. Nu merge nimeni la Poliţie de drag, ca sa fie trataţi cu ironii acolo. Nu vreţi să ştiţi ce înjosită a fost biata soţie a colegului în aceste zile în care a plâns pe holurile lor să fie ajutată. I s-a aruncat permanent replica că nu este un caz urgent. Ceea ce ei nu pot face am rezolvat noi prin implicarea voastră şi prin vârful de lance, Ionuţ, eroul acestei poveşti”, a scris Ilie Matei, omul care a inţiat campania de căutări a şoferului dispărut.

Până la această oră, Poliţia Prahova nu a anunţat că Gheorghe Ţănău, dat dispărut în mod oficial în data de 5 septembrie, a fost găsit.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO A pus pe jar zeci de mii de oameni, în toiul nopţii, cu muzica dată la maxim. Cum a încercat un şofer scandalagiu să-i păcălească pe jandarmi

O tânără a dispărut din nou dintr-o localitate din Olt, la trei zile de când poliţiştii au adus-o acasă

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite