Scandal potolit cu mascaţii în curtea Spitalului Judeţean Ploieşti. Mai multe persoane au aruncat cu pietre în ambulanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul a izbucnit duminică seară, puţin după ora 20.00, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în parcarea din faţa Unităţii de Primiri Urgenţe. Oamenii au început să arunce cu bolovani când au aflat că o rudă internată a murit.

 Scandalagiii au fost potoliţi de către mascaţi şi jandarmi care au intervenit în forţă.

”Poliţiştii, împreună cu jandarmi şi reprezentaţi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că mai multe persoane, fiind aparţinători ai unui bărbat de 54 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, tulbură liniştea şi ordinea publică”, se arată într-un comunicat remis presei de către Poliţia Prahova.

Potrivit sursei citate, un tânăr ar fi aruncat cu o piatră în momentul manifestărilor şi ar fi lovit una dintre ambulanţele parcate în curtea spitalului.

Totul a pornit după ce oamenii au aflat medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul internat în spital. Nu sunt informaţii cu privire la diagnosticul pacientului mort.

Potriovit unor surse, scandalagiii era de fel din comuna prahoveană Sângeru.

În cauză au fost aplicate 5 sancţiuni la Lg 61/1991 şi 10 sancţiuni la Lg 55/2020 în valoare de 15.000 de lei şi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Totodată cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale în consecinţă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite