Şase incendii în Prahova, în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vegetaţia uscată de pe şase terenuri din diferite localităţi şi oraşe prahovene a ars în ultimele 24 de ore, însă, din fericire, focul nu s-a extins şi la gospodăriile din vecinătatea acestora.

În comuna Bărcăneşti, un echipaj de pompieri a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată de pe un teren aflat în proprietatea Liceului Agricol Bărcăneşti.

În comuna Balta Doamnei, sat Curcubeului, un echipaj de pompieri a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată extins pe o suprafaţă de aproximativ două hectare, al cărui proprietar este Petre Vasile.

În comuna Bucov, sat Bighilin, un alt teren, cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, aparţinând Consiliul Local Bucov a fost mistuit de flăcări.

Două incendii în Ploieşti

Pompierii au intervenit şi pe strada Ghighiului din Ploieşti, pentru a stinge un incendiu de vegetaţie uscată propagat un teren aflat în proprietatea unei societăţi comerciale.

Tot în Ploieşti a mai ars şi vegetaţia uscată şi arbuştii de pe un teren al Consiului Local Ploieşti, de 2.000 de metri pătraţi.

În localitatea Valea Călugărească, strada Eforiei, un echipaj de pompieri a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 metri pătraţi


Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite