Răzvan Tănase, ales deputat de Prahova pe listele PPDD, a trecut la UNPR: „PPDD nu mai este o voce a poporului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Tănase a trecut de la PPDD la statutul de independent, iar acum la UNPR. FOTO Facebook
Răzvan Tănase a trecut de la PPDD la statutul de independent, iar acum la UNPR. FOTO Facebook

Răzvan Tănase, ales deputat PP-DD pe Colegiul 6 din Prahova, va activa în grupul PSD, prin aderarea la UNPR. Parlamentarul spune că „Partidului Poporului – Dan Diaconescu şi-a pierdut din anvergura de dinainte de scrutinul parlamentar de anul trecut, nemaifiind deloc o voce a poporului”

Răzvan Tănase a fost ales deputat pe Colegiul 6, Boldeşti Scăeni, la alegerile parlamentare, pe listele Partidului Poporului – Dan Diaconescu. În iunie 2013, acesta a demisionat din PP-DD şi a activat ca independent, iar de luni, 7 octombrie a aderat la Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), urmând să activeze în grupul parlamentar al PSD.

„Atunci când am decis să candidez pentru Parlamentul României, am vrut să-i reprezint în Camera Deputaţilor pe minunaţii locuitori ai Colegiului nr. 6 Prahova, pentru simplul şi puternicul argument că de aici sunt şi mă simt efectiv acasă. (…). Prin bunăvoinţa cetăţenilor din acestă zonă a judeţului Prahova, am ajuns în Camera Deputaţilor pe listele Partidului Poporului – Dan Diaconescu.

Din păcate, acest partid şi-a pierdut mai mult decât aş fi crezut vreodată din anvergura de dinainte de scrutinul parlamentar de anul trecut, nemaifiind deloc o „voce a poporului”. În aceste condiţii, animat de interesul naţional, dar şi de cel local, date fiind condiţiile mele de apartenenţă naturală la arealul zonei Boldeşti-Scăeni, am luat decizia, ca începând de astăzi să activez în cadrul grupului parlamentar PSD, aderând la UNPR.

Consider că în acest mod voi putea să-mi duc la bun sfârşit proiectele pe care le-am anunţat în campanie pentru colegiul pe care îl reprezint, întrucât la viitoarele alegeri nu vreau să mă ascund de ochii alegătorilor mei pentru a mă scuza că nu am putut face mai nimic din ceea ce mi-am propus şi le-am promis“, îşi justifică demersul Răzvan Tănase într-un comunicat public.

Vă mai recomandăm

PPDD a împlinit doi ani. Realizări: au intrat în Parlament. Unde sunt promisiunile din campanie?

PSD s-a îmbogăţit cu trei senatori PPDD; Antonescu: Asistăm la o hemoragie

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite