„Războiul iernii“, surprins în alb și negru de un cititor Adevărul Ploiești FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Sorin Petculescu
Foto: Sorin Petculescu

Cititorii noștri ne surprind în continuare, în mod plăcut, cu fotografiile realizate de ei în aceste zile, în care Ploieștiul este prins într-un adevărat „război alb". Ninsorile din ultimele zile l-au inspirat pe Sorin Petculescu, care a imortalizat, în alb și negru, mai multe zone din municipiu.

Fie că vorbim de Șoseaua Vestului, de Bulevardul Independenței, de zona centrală a Ploieștiului, peste tot zăpada a pus stăpânire, în aceste zile, în Ploiești. Sorin Petculescu a străbătut orașul de la un capăt la altul, surprinzând câteva imagini ale orașului și ale cetățenilor în lupta cu „războiul alb".

Foto: Sorin Petculescu

VEDEȚI AICI MAI MULTE IMAGINI CU PLOIEȘTIUL ÎN LUPTA CU NINSORILE

Alb și negru au fost preferate de Sorin Petculescu pentru a prezenta imaginea duală: curat vs. murdar,  pe care ne-o oferă Ploieștiul în aceste zile.


VEDEȚI AICI MAI MULTE IMAGINI CU ORAȘUL SURPRINS ÎN ANTITEZĂ

Foto: Sorin Petculescu

Adevărul Ploieşti aşteaptă, în continuare, cele mai frumoase fotografii ale cititorilor, atât din municipiu, cât și din celelalte localități ale județului, care se vor regăsi într-o galerie pe site-ul ploiesti.adevarul.ro.

Nu uitaţi să ne spuneţi cum vă cheamă, pentru a vă putea semna pe imaginile foto, şi să ataşaţi o scurtă descriere a pozei, precum şi localitatea în care a fost făcută.

Cele mai frumoase pot deveni vedete pe adevarul.ro, unde vor fi văzute de cititori din întreaga ţară. Nu uitaţi să ne semnalaţi şi dacă vă confruntaţi cu probleme de electricitate, drumuri închise, alimentare cu energie termică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite