Profesor de religie din Prahova cercetat după ce a făcut avansuri sexuale unei eleve de 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul de religie i-ar fi făcut avansuri sexuale elevei de 16 ani. FOTO Adevărul
Profesorul de religie i-ar fi făcut avansuri sexuale elevei de 16 ani. FOTO Adevărul

Un profesor de religie de la Colegiul Agricol din localitatea prahoveană Valea Călugărească este cercetat de poliţişti pentru agresiune sexuală după ce i-ar fi propus unei eleve de 16 ani să întreţină relaţii sexuale cu el

Profesorul de religie, în vârstă de 39 de ani, este cercetat de poliţiştii prahoveni pentru infracţiunea de agresiune sexuală. Cadru didactic la Colegiul Agricol din Valea Călugărească, acesta i-ar fi propus unei eleve de 16 ani, din liceu, să întreţină relaţii sexuale cu el, dar acestea nu s-au concretizat.

"Ne-am sesizat din oficiu în legătură cu această faptă, în condiţiile în care nici eleva şi nici părinţii acesteia nu au depus o plângere sau o sesizare la Poliţie. În cauză a fost deschis dosar penal pentru agresiune sexuală", ne-a spus Alexandru Ursu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Iniţial, ipoteza vehiculată a fost aceea că profesorul şi eleva au întreţinut relaţii sexuale, însă ulterior, din discuţiile cu fata, a reieşit că a fost vorba doar despre avansuri sexuale, care au avut loc în cadrul unei discuţii private, într-un laborator al liceului.

Poliţiştii prahoveni fac cercetări în cauză pentru a lămuri întreaga situaţie, dacă avansurile au existat sau nu şi dacă între profesor şi elevă s-a întâmplat ceva.

Mai puteţi citi

FOTO Viaţa în satul unde trăiesc numai agresori sexuali, în mare parte pedofili: „Este cel mai bun loc pentru ei”. În jur de 150 de oameni trăiesc în armonie într-o comunitate izolată din sudul Floridei, Statele Unite. Aproape toţi sunt bărbaţi şi îi uneşte un lucru: au fost condamnaţi cândva pentru agresiuni sexuale. Satul unic în lume a fost ideea unui preot care încearcă să-i reabiliteze.

Proiect: Codul Penal va include noi sancţiuni împotriva exploatării sexuale şi pornografiei infantile. Guvernul a modificat Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, prin introducerea unor noi infracţiuni. Este vorba de folosirea prostituţiei infantile, folosirea serviciilor unor persoane traficate, fiind adăugate, de asemenea, variante agravante în cazul infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite