Primăria Ploieşti taie de la plată străzile prost deszăpezite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deszapezire Ploiesti
Deszapezire Ploiesti

O primă analiză efectuată de reprezentanţii Primăriei Ploieşti a găsit 22 de străzi unde deszăpezirea a fost prost efectuată. Administraţia ploieşteană a anunţat că nu va plăti pentru lucrările cu pricina

În urma sesizărilor făcute de cetăţeni şi de reprezentanţii mass-media, municipalitatea ploieşteană a luat decizia de a nu plăti operatorului de salubritate deszăpezirea pe anumite străzi din oraş.  La o primă analiză făcuta de administraţia locală au fost găsite 22 de străzi cu probleme, potrivit unui comunicat de presă trimis de Primăria Ploieşti joi, după ora 11.00. Străzile care nu au fost deszăpezite în conformitate cu planul impus sunt: Creuzot, Leonard Doroftei, Gheorghe Sion, Tomis, Inului, Progresului, Mioriţa, Luceafărului, Bârsei, Pârâului, Moara Nouă, Plaiului, Hortensiei, Lotrului, Turda, Mieilor, Căluşari, Predeluş, Beiuş, Foişor, Căprioarelor şi Oţelului. Multe dintre acestea sunt străzi foarte mici, pentru care valoarea plăţilor n-ar fi fost, oricum, una mare.

De asemenea, Primăria a mai anunţat că va face o analiză asupra modului în care s-a făcut deszăpezirea pe străzile din jurul unităţilor de învăţământ. Acolo unde se va constata că operatorul nu a respectat planul de deszăpezire, nu se va face nicio plată, se mai arată în comunicat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite