Primăria le recomandă ploieştenilor rămaşi fără căldură să-şi ceară banii înapoi de la Dalkia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce aproximativ 2.000 de apartamente din zona de sud a Ploieştiului au rămas, miercuri, fără căldură, Primăria a trimis un comunicat în care îi îndeamnă pe contribuabili să solicite reduceri ale facturilor

Avaria unei conducte a lăsat toată zona de sud a Ploieştiului, cu apartamente private şi inclusiv Spitalul de Pediatrie, fără căldură. În urma acestor probleme, conducerea Primăriei Ploieşti a transmis un comunicat de presă, informând cetăţenii că, potrivit contractului cu Dalkia Termo Prahova, au dreptul să solicite reducerea facturilor.

CITIŢI ŞI: 2.000 de apartamente şi Spitalul de Pediatrie sunt fără căldură

Primăria Ploieşti regretă situaţia creată în ultimele zile de avariile produse în sistemul de distribuţie agent termic în oraş. Municipalitatea aduce la cunoştinţa utilizatorilor persoane fizice şi juridice că, în temeiul contractului de furnizare încheiat cu SC Dalkia Termo Prahova, au posibilitatea de a cere reducerea facturii la energia termică. Dacă  factura aferentă lunii în care s-a produs avaria şi nu s-a livrat agentul termic nu evidenţiază această reducere, Primăria anunţă că va asigura asistenţă juridică pentru reglementarea situaţiei create", se arată în actul oficial emis, miercuri, de administraţia ploieşteană.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite