Preşedintele Klaus Iohannis, la Ploieşti. Este invitatul principal la o dezbatere pe tema Marii Uniri de la 1918

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri, 22 noiembrie, la Ploieşti, la dezbaterea “Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire”, eveniment organizat de administraţia publică locală.

Dezbaterea are loc în aula Universităţii Petrol – Gaze, începând cu ora 17.30. Prezenţa preşedintelui Iohannis la Ploieşti a fost confirmată de Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al şefeului statului.

“Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Este un prilej important în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunităţile României, dar este şi un prilej important pentru aleşi să-şi informeze cetăţenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere privind dezvoltarea zonelor rurale şi urbane în România în perioada următoare”, a informat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

 Dezbaterea, la care vor participa aleşi locali, reprezentanţi ai mediului academic şi de afaceri şi ploieşteni, este organizată de Primăria locală şi Universitatea de Petrol şi Gaze.

 Cu acest prilej va avea loc lansarea conceptului de regenerare urbană pentru Ploieşti. La eveniment va participa şi preşedintele României, E.S. Klaus Iohannis.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite