Poliţist local din Ploieşti, lovit cu maşina de un şofer nervos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii locali cu atribuţii rutiere sunt prezenţi aproape zilnic pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti
Poliţiştii locali cu atribuţii rutiere sunt prezenţi aproape zilnic pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti

Un poliţist local din Ploieşti a fost lovit cu bara maşinii de un şofer enervat că i s-au cerut documentele după ce îşi parcase autoturismul în loc nepermis.

Episodul s-a petrecut marţi, în jurul orei 15.00, pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti. Poliţistul local era în timpul serviciului şi a observat un autoturism marca Ford parcat într-un loc nepermis.

Conducătorul auto a refuzat să prezinte documentele pe motiv că „nu dă curs solicitărilor unui poliţist local”, după care s-a urcat la volanul maşinii şi l-a lovit pe poliţistul local cu bara din faţă.

Poliţistul local a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti unde a fost diagnosticat cu contuzie genunchi stâng, pareză sciatică periferic extern, piciorul fiindu-i imobilizat în atele gipsate.

Acesta se află pentru o perioadă de cinci zile în concediu medical, urmând să fie supus unui nou control de specialitate.

Cazul a ajuns spre cercetare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pentru a se stabili încadrarea juridică a faptei.

Conducerea Poliţiei Locale Ploieşti precizează că angajaţii instituţiei, cu atribuţii pe linie rutieră constată contravenţii şi aplică sancţiuni în conformitate cu prevederile legii, iar nerespectarea de către conducătorii auto a indicaţiilor acestora se sancţionează în conformitate cu normele legale în vigoare.

Mai puteţi citi

Ploieştean arestat pentru tâlhărie după ce a lovit o tânără de 16 ani, cu pumnii şi picioarele, şi i-a furat telefonul mobil

Prejudiciu de peste 100.000 de lei la Poliţia Locală Ploieşti prin achiziţii falsificate
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite