Ploieşti: Vânătoare de ouă la Peleş şi preţuri reduse la telegondola din Sinaia, de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţii pe toate gusturile şi pentru toate vârstele, de acest Paşte, la Sinaia. Copiii sunt aşteptaţi la o vânătoare de ouă la Peleş, pe când adulţii se pot bucura de preţuri reduse la telegondolă.

Muzeul Naţional Peleş va organiza mâine un concurs special pentru toţi copiii care vor veni la Sinaia. Micuţii trebuie să găsească peste 500 de ouă, care vor fi ascunse pe terasele şi în împrejurimile castelului. Câştigătorii vor fi premiaţi cu dulciuri.

Organizatorii se aşteaptă să participe în jur de 250 de copii, dar înscrierile se pot face chiar şi în ziua concursului, înainte de ora 11.00. De asemenea, reprezentanţii muzeului le-au pregătit şi o surpriză tuturor copiilor cu vârsta până în 18 ani: aceştia pot vizita gratuit castelul în Sâmbăta Mare. De Paşte, Muzeul Peleş are program normal de funcţionare, de la ora 9.00 până la 17.00.

Telegondola

Turiştii care ajung la Sinaia, în acest weekend, vor avea parte de o ofertă specială. Cei care vor să se plimbe cu telegondola au reducere sâmbătă şi duminică 50% din preţul tichetelor. Astfel, prețul pentru o singură călătorie, pentru adulţi, este de doar 8 lei, iar pentru două călătorii, dus-întors, un adult va trebui să scoată din buzunar 15 lei. Pentru copii, o călătorie va costa 6 lei, faţă de 12 lei.

Telegondola porneşte din cartierul Furnica  şi ajunge la Cota 1400, la câţiva metri de vechea telecabină şi de telescaunul care urcă la Cota 2000. Capacitatea maximă de transport este de 1.700 pasageri pe oră.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite