Ploieşti: Unde vă puteţi distra în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile se întrec în organizarea de petreceri care mai de care mai incendiare pentru a le sărbători pe doamne şi domnişoare.

Striptease în Level One

În Club Level One din Brazi, sâmbătă, vor fi sărbătorite toate fetele cu ocazia zilei de 8 Martie. Băieţii de la Budoar Boys se vor ocupa de show pe parcursul întregii seri. Toate fetele vor primi şampanie gratuit. Intrarea va fi liberă pentru fete toată noaptea.

Premii de Ziua Femeii

Mâine, în Club President din Mislea, se vor acorda premii pentru sărbătorile din Luna Femeilor. Cele mai sexi animatoare şi cei mai macho animatori vor încinge atmosfera din club. Fetele vor avea intrarea liberă şi multe surprize.

Show topless la Aligenis

Budoar Dancers va prezenta, în Club Aligenis, un show de animaţie topless, intitulat „Lady Delice". Invitaţii vor avea parte de un delicios platou topless, o combinaţie unică de frişcă şi fructe care aşteaptă să fie degustată de pe trupul unei frumoase domnişoare.

„Adulter cu..suspans"

Sâmbătă, de la ora 18.30, ploieştenii pot viziona la Teatrul „Toma Caragiu" piesa „Adulter cu..suspans". Harriet, o doamnă divorţată, reuşeşte să-şi rezolve problemele financiare prin măiestria cu care îşi planifică intâlnirile cu doi domni căsătoriţi.

 „Cine l-a ucis pe Marx?", la „Toma Caragiu"

Duminică, de la ora 18.30, ploieştenii  vor pătrunde într-o lume a banului şi a uzurpării prin piesa de teatru „Cine l-a ucis pe Marx?".   Publicului îi va fi prezentat un tablou complex al propagandei mincinoase, al celor mai diverse manipulari şi al intoxicării zilnice cu fel de fel de ştiri care se contrazic între ele. Totul se vinde şi totul se cumpără.

 "Oraşul" vine la Cinema Patria

În fiecare an, în Boston au loc peste 300 de jafuri bancare. Şi un singur cartier, Charlestown, a dat lumii mai mulţi spărgători de bănci şi hoţi de maşini decât oricare alt loc din America.
Doug MacRay este unul dintre ei. Însă nu e "croit" din aceeaşi stofă ca ceilalţi, deoarece a avut o şansă să-şi schimbe viaţa. Puteţi afla continuarea urmărind filmul „The town", la Cinema „Patria".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite