Ploieşti: Un cadavru în stare avansată de putrefacţie a fost găsit într-un cort, în Bucegi UPDATE

0
0

Câţiva ciobani care mergeau cu oile pe munte au găsit ieri după-amiază, într-o zonă izolată de pe Valea Morarului din Masivul Bucegi, un cadavru aflat într-o stare avansată de putrefacţie.

ORA 11.40

„Este vorba despre un bărbat, cel mai probabil în vârstă, pe care l-am găsit într-un cort, departe de potecă şi de traseele accesibile turiştilor. Bănuim că este acolo din iarnă, după hainele pe care le purta, precum şi după faptul că avea un sac de dormit", ne-a spus Gheorghe Haiduc, şeful Salvamont Buşteni.

Bărbatul avea în cort inclusiv aţă, ac, gel de duş şi spumă de ras. Este posibil ca acesta să fi suferit un infarct, iar animalele l-au ocolit. Trupul acestuia nu a fost găsit sfâşiat.

Salvamontiştii au adus corpul la baza muntelui, într-o misiune dificilă, iar acesta a fost preluat de medicii legiştii pentru a determina cauza exactă a decesului. De asemenea, poliţiştii fac cercetări pentru a-i stabili identitatea pentru că bărbatul nu avea asupra lui nici un act.

ORA 9.00

Salvamontiştii presupun că acesta se află în zona respectivă de iarna trecută, întrucât hainele pe care le purta sunt de iarnă, iar în cort a fost găsit şi un sac de dormit.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri