Ploieşti: Se vor forma coloane de maşini după-amiază pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest moment, din cauza unor alunecări de teren se circulă îngreunat pe DN 1, la kilometrul 94+350 de metri, între localităţile Câmpina şi Cornu, în judeţul Prahova, pe sensul către Ploieşti.

Potrivit Centrului Infotrafic, şi în acest sfârşit de săptămână mulţi automobilişti vor porni la drum. Deşi la această oră traficul rutier nu înregistrează intensificări importante pe DN1 Bucureşti - Braşov (arteră pe care suprafaţa carosabilă este acum uscată, cu aderenţă bună), vinerea după-amiaza, de obicei, se formează coloane de autovehicule la intrarea în Ploieşti, în zona Bărcăneşti. Şi în staţiunile montane este posibil să aibă loc perturbări ale traficului rutier, din cauza numărului mare de autovehicule.

Le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să aibă în vedere şi ruta alternativă DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

De asemenea, tuturor celor aflaţi la volan, nu doar celor care se deplasează pe DN1, le recomandăm maximum de prudenţă, viteză în limite legale, efectuarea depăşirilor doar după o temeinică asigurare şi păstrarea unei distanţe de siguranţă în mers.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite