Ploieşti: Poliţiştii au amendat şoferii şi petonii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, şoferii dar şi pietonii din Ploieşti au primit amenzi dacă nu au respectat legislaţia rutieră privind traversarea străzilor.

„Am derulat în Ploieşti un control în opt puncte din municipiu, în special poliţiştii s-au aflat în zona centrală, pe Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino şi Şoseaua Vestului.

Am fost alese pentru această acţiune acele puncte sau intersecţii în care se întâmplă cele mai multe accidente rutiere din cauza nerespectării normelor rutiere", spune comisarul şef Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

În ceea ce priveşte sancţionarea ploieştenilor care nu au respectat legea, poliţiştii nu au mai ţinut cont că este vorba de şoferi sau pietoni.
Conducătorii auto care nu au oprit la indicatoarele de trecere sau la semafor, refuzând să acorde prioritate pietonilor, au fost amendaţi dar au primit şi pedeapsa suspendării carnetului de conducere pentru o perioadă de o lună.

„Foarte mulţi pietoni au fost amendaţi cu 60 de lei, pentru că au ales să traverseze străzile din Ploieşti prin locuri nepermise", mai spune comisarul şef Ştefan Crivăţ. Controalele fac parte dintr-o acţiune derulată la nivel naţional.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite