Ploieşti: Patru hoţi prinşi în flagrant au vrut să fugă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru prahoveni, cu vârste foarte tinere, au fost prinşi în flagrant în timp ce dezmembrau un autoturism. Hoţii au vrut să fugă cu o maşină de poliţişti, dar au prinşi şi identificaţi.

În timp ce patrulau în satul Podgoria, poliţiştii din Tătaru au prins în flagrant patru tineri, care sustrăgeau componente auto de la un autoturism, care era parcat într-o grădină împrejmuită cu gard, situată în apropierea locuinţei proprietarului, V. Vasile, din com. Tătaru.

La vederea poliţiştilor, cei patru au fugit cu un autoturism către satul Apostolache, însă, oamenii legii i-au prins şi identificat imediat. Este vorba despre A. Răzvan, de 19 ani, A. Valentin, de 20 ani, ambii din comuna Apostolache, V. Ionel, de 21 ani şi M. Robert, de 21 ani, ambii din comuna Gornet Cricov.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că piesele auto erau sustrase în vederea comercializării. Prejudiciul în valoare de 400 lei a fost recuperat, întrucât bunurile sustrase au fost găsite şi predate părţii vătămate.

Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate. Împotriva acestora a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite