Ploieşti: Părinţii Mădălinei Manole spun că Petru nu e tatăl copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii Mădălinei Manole Foto: Click
Părinţii Mădălinei Manole Foto: Click

Tatăl Mădălinei Manole a insinuat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Buftea că Petru Mircea nu ar fi tatăl copilului cântăreţei. Acesta ar fi fost conceput prin fertilizare in vitro. 

Declaraţiile s-au „consumat" la primul termen în procesul intentat de părinţii Mădălinei Manole prin care îi cer lui Petru Mircea dreptul de a-şi vizita nepotul pe care nu l-au mai văzut de la moartea cântăreţei, pe 14 iulie 2010, informează protv.ro.

"Prin lege să-mi dea voie sa am un program să-mi vizitez şi eu nepotul", a spus în fata jurnaliştilor tatăl cântăreţei, Ion Manole.

Părintii artistei au deschis un proces prin care încearcă să-i convingă pe magistraţi să-l oblige pe Petru Mircea sa le permită, într-un cadru bine definit şi organizat, să-şi vadă nepotul, în vârsta de 1 an şi 6 luni, nepot despre care spun ca nu l-ar mai fi văzut de multă vreme, relatează şi click.ro.

Petru Mircea se opune unui program bine definit şi spune, prin intermediul avocatului său, că ar fi de acord să fie vizitat de bunici acasă, la Otopeni, dar nicidecum să fie dus la căminul acestora, din Ploieşti.

Părintii Mădălinei Manole l-au acuzat de mai multe ori, în public, pe Petru Mircea că ar fi vinovat de moartea artistei. Astăzi, Ion Manole a spus că, din punctul lui de vedere, acesta nu ar fi tatăl copilului. Micuţul s-ar fi născut în urma unei fertilizări in vitro realizate, cel mai probabil, la Maternitatea Giuleşti, a spus tatăl artistei.

"Pentru a îndepărta orice dubiu, Petru Mircea trebuie să îşi facă testul ADN şi să îndepărteze suspiciunile", a declarat Ion Manole.

Până atunci însă, părinţii Mădălinei Manole vor primi acasă, la Ploieşti, vizita unor asistenţi sociali ai Direcţiei de Protecţie a Copilului Prahova, care vor face o anchetă, rezultatul fiind prezentat judecătorului.

De asemenea, Ion şi Eugenia Manole trebuie să vină cu doi martori care să convingă instanţa de judecată că cei doi sunt buni bunici, iubitori, care ar putea avea grija de micuţul Petru, mai relatează click.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite