Ploieşti: Număr suplimentat de poliţişti pe DN1 şi trafic deviat, din cauza aglomeraţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a fluidiza circulaţia pe DN1, poliţiştii rutieri, al căror număr a fost suplimentat, vor acţiona în principalele intersecţii şi în preajma trecerilor pentru pietoni situate în staţiuni.

În momentul în care se vor forma coloane de maşini la intersecţia DN1 cu DN73A din la Predeal, traficul rutier dispre Braşov va fi deviat de la Săcele pe DN1A Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti. Până atunci însă, le este recomandat automobiliştilor care doresc să ajungă din Braşov în Ploieşti să folosească şi această rută.

De asemenea, din zona Bran - Moeciu se poate merge spre Bucureşti pe DN73 Braşov - Piteşti, autostrada A1 Piteşti - Bucureşti (evitând, asfel, coloana care probabil se va forma pe DN73A Râşnov - Predeal.

Şi pe celelalte drumuri naţionale principale se va intensifica traficul, în primul rând pe cele care duc către Bucureşti, mai ales spre lăsarea serii.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite