Ploieşti: Matteo Ferraris, fostul secund al Astrei, este cercetat penal pentru distrugere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Război total la FC Astra Ploieşti între fosta echipă tehnică şi conducerea clubului. Italianul Massimo Ferraris, fost secund cu portarii la Astra, este cercetat penal pentru distrugere.

Acesta a forţat lacătul unui vestiar de unde a sustras mai multe obiecte. De cealaltă parte, directorul executiv al echipei, Costel Lazăr, susţine că a fost ameninţat de membrii fostului staff tehnic italian să aibă grijă ce vorbeşte şi ce face.

Conflictul a plecat de la faptul că, în urmă cu o săptămână, conducerea clubului a decis să renunţe la serviciile antrenorului Nicolo Napoli deoarece tehnicianul a părăsit echipa fără permisiunea conducerii, după meciul cu Craiova. Atât Napoli cât şi secunzii Bussolin şi Ferraris au plecat atunci în Italia şi au anunţat că nu mai curse de întoarcere. A doua zi, a fost ales un nou antrenor în persoana lui Marian Barbu.

Incidentul a fost filmat

Ieri, în jurul prânzului, poliţiştii au fost sesizaţi de Costel Lazăr despre faptul că Massimo Ferraris a pătruns prin efracţie într-unul din vestiare. Conducerea clubului l-a indicat pe fostul secund deoarece pe sistemul video al arenei se vede că Ferraris a intrat în vestiar, în timp ce al doilea secund, Bussolini, l-a aştepat în maşină.

Lângă vestiar a fost găsită şurubelniţa folosită pentru distrugerea uşii. "S-a concluzionat că a fost o neînţelegere, Massimo Ferraris având de recuperat câteva lucruri personale de la club. La rândul lui, avea de predat un echipament, iar cei de la club l-au anunţat că îi vor returna ce mai are la Astra doar după ce îl aduce. Conducerea Astrei nu a renunţat la plângerea penală, aşa că Ferraris este cercetat penal pentru distrugere", ne-a declarat Dan Radu, purtător de cuvând al IPJ Prahova.

"Rog organele competente, în special SRI şi DGCCO, să se sesizeze, pentru că am fost atenţionat de unul dintre membrii fostului staff tehnic să am grijă ce vorbesc şi ce fac", a declarat Costel Lazăr.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite