Ploieşti: Mădălina Manole avea o înţepătură în mâna dreaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto click.ro
Foto click.ro

Ziarul Click relatează noi detalii în cazul morţii Mădălinei Manole, citându-l pe tatăl artistei . Se pare că artista a fost sedată în ultima noapte din viaţa sa, noaptea în care ea şi-ar fi luat viaţa.

"Rog presa, cei care vor adevărul şi cei care cred că dau o mână de ajutor să fie mai atentă, mai atenţi. Vă spun încă odată, ca tată, să vadă ce s-a întâmplat pe 13-14 iulie. După înmormântare, el (Petru Mircea) a încercat să o facă pe fata noastră nesănătoasă. Fata mea s-a întors pe 11 de la Botoşani şi pe 13 soacra a venit în Bucureşti.", a spus Ion Manole în emisiunea Acces Direct.

"De ce s-a găsit acel sedativ în ea, Fenobarbital? Mama lui îi făcea un suc şi numai ea avea voie să umble la frigider. Numai Dumnezeu ştie ce îi dădeau ăştia. Am văzut urme pe mână de la înţepătură, după prima tentativă de sinucidere. Tot timpul îşi trăgea bluza să nu se vadă. Acum m-am speriat când am văzut acest lucru în raport. Noi tot timpul o găseam sommnolentă Trebuia să aşteptăm să se trezească. Apoi ieşeam puţin afară. Apoi soacra îi aducea un suc. Nu ştiu ce suc. Fata mea era tot timpul adormită. ", a spus tatăl artistei.

"Nu ne-au lăsat să o ducem la doctor. Dădeau de înţeles că e blestemată. Pe 11 iunie a vrut să se sinucidă, era stresată cu lansarea albumului. Nu se simţea în stare să dea drumul la album. Era obosită fizic, psihic, nu o lăsa se îmbrace cum vrea ea, trebuia să meargă pe la 5 televiziuni într-o zi", a mai spus acesta.

"Mircea Petru spune că nu ştie dacă soţia lui a luat vreun medicament. Asta înseamnă cu nu a dus-o la doctor. Deci se contrazice. Zice că a fost la doctor, mint părinţii. Numai minciuni spune el, se contrazice. El trebuie să răspundă la multe lucrui. El s-a schimbat după nuntă şi după ce a venit copilul. Copilul ăla va ajunge la mine pentru că Petru e vinovat moral dacă nu e altceva. Copilul va ajunge la mine, va trăi în moralitate.", a declarat Ion Manole.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite