Ploieşti: Emoţii pentru viitorii profesori, înainte de examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de dascăli prahoveni visează la o catedră titularizabilă în învăţământ, fiind un loc de muncă sigur pe timp de criză.

Astăzi  a fost ultima zi în care candidaţii îşi puteau valida dosarele, iar în data de 9 iulie dascălii vor susţine probele practice la Liceul de Artă, Clubul Sportiv Şcolar, Palatul Copiilor şi Colegiul „Spiru Haret".

La Centrul de evaluare numărul 1, situat la Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale" era forfotă mare pe culoare şi în sălile de clase amenjate pentru înscrieri. Profesorii au depus pentru examenul de titularizare, numai la acest centru, 899 de dosare.

Cele mai multe dosare, adică 174, sunt pentru posturile de profesor de limba română, unde sunt disponibile doar 7 locuri titularizabile.

157 de candidaţi s-au înscris pentru unul din cele 46 de posturi titularizabile de educatoare, în timp ce pentru cele 25 de catedre de învăţători s-au înscris 154 de candidaţi.

Alţi 146 de profesori de limba engleză râvnesc  una din cele 3 catedre titularizabile, însă, de departe, cea mai mare concurenţă este la chimie, unde 49 de concurenţi se luptă pentru un singur post titularizabil.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite