Ploieşti: Cascadori nemţi într-un show spectaculos cu maşini (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răsturnări spectaculoase, sărituri cu autoturismul peste alte maşini, monster truck-uri care distrug „bătrânele" Dacii şi multe alte momente pline de suspans sunt oferite ploieştenilor.

Pentru prima dată în Ploieşti, o echipă de cascadori profesionişti oferă un show incediar cu maşini, în parcarea supermarketului Real.

Pot fi văzute sărituri cu un vehicul prin foc, cu unul dintre cascadori pe capotă, răsturnări spectaculoase, întoarceri la 360 de grade, drifturi, sărituri peste un şir format din Dacii vechi şi, în final, doi giganţi, cunoscuţi ca monster truck, strivesc sub roţile lor uriaşe două bătrâne Dacii.

image

Toate maşinile, în afara celor două monster truck, sunt luate de organizatori de la un centru RematHolding din municipiu, iar cascadoriile sunt realizate fără echipamente de protecţie speciale.

 

Spectacol în această seară

Spectacolul poate fi văzut în această seară de la ora 19.30, dar şi mâine seară, de la aceeaşi oră.

image

„Echipa de cascadori se compune din membrii unei familii. Vor evolua toţi, de la tatăl copiilor, Alexis Neigert, care are 46 de ani, până la fiul cel mic, Fernando, care are 5 ani şi care va merge cu un ATV şi cu role. Din echipă fac parte opt cascadori, dintre care şi două fete şi chiar dacă nu toţi au peste 18 ani, fiecare va prezenta un număr al său", explică Mircea Robu, organizator.

Cascadorii prezenţi la Ploieşti provin din oraşul german Nuremberg, iar întreaga echipă care pune la punct acest spectacol este formată numai din nemţi. 

Reprezentaţia de aseară

Prima reprezentaţie a acestui spectacol a avut loc aseară, când, pentru o oră şi jumătate, cascadorii au impresionat publicul.

„Cel mai mult mi-a plăcut placa de foc, a fost o cazie unică să văd aşa ceva mai ales că este pentru prima dată când particip la un astfel de spectacol", spune încântat Octavian Miuţă.

Sora sa, Andrada spune că cei opt cascadori care prezintă acest show i se par foarte pricepuţi şi talentaţi, iar cel mai mult a impresionat-o când unul din membrii trupei s-a răsturnat cu o Dacie.

image

„Am venit special din Târgovişte cu copii şi cu doi prieteni de-ai lor ca să vedem acest spectacol de care auzisem cu o săptămână în urmă", spune Sebastian Miuţă.

Show-ul auto a mai fost prezentat până acum în alte 20 de oraşe din ţară şi mai poate fi văzut şi în alte judeţe, până pe 20 octombrie.

image

Preţul unui bilet pentru cei care doresc să vadă cascadorii live este de 35 de lei cu loc la tribune şi de 25 de lei în picioare.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite