Ploieşti: Bucuria infractorilor. Poliţiştii se pregătesc de grevă generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii prahoveni au cerut săptămâna aceasta demisia conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Din septembrie, poliţiştii se pregătesc de grevă generală pe termen nelimitat şi promit că nu vor pleca din stradă până când nu vor obţine anularea măsurilor privind diminuarea salariilor cu 25%. Mai mult, aceştia spun că o măsură ţinută secret de Guvern care vizează disponibilizarea a câteva mii de poliţişti va deveni publică în scurt timp, care a determinat furia angajaţilor din domeniu.

"Pe site-ul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual este deschisă o petiţie on-line prin care strângem semnături pentru declanşarea grevei generale şi sistarea tuturor activităţilor din septembrie. Deja am cerut demisia conducerii IGPR şi MAI săptămâna aceasta pentru că mi se pare anormal să concediezi poliţişti în loc să reduci din numeroşii şefi din structura Poliţiei care sunt plătiţi cu salarii grase", ne-a declarat Florian Ioniţă, liderul prahovean al poliţiştilor afiliaţi SNPPC.

Haos pe străzi

Florian Ioniţă este convins că poliţiştii care vor ieşi în stradă în septembrie, aproximativ 55.000 de oameni, susţinuţi de alţi 50.000 de bugetari concediaţi, vor fi "scânteia care va aprinde flacăra". Mai ales că, mai spune acesta, hoţii şi tâlharii îşi vor face de cap pe stradă şi va fi un adevărat haos cât timp poliţiştii îşi vor suspenda activitatea pe termen nelimitat.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite