Ploaie, lapoviţă şi ceaţă pe şoselele din Prahova. Traficul este îngreunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul se desfăşoară cu dificultate pe drumurile naţionale din Prahova din cauza condiţiilor meteorologice, ploi, lapoviţă şi ceaţă densă

Potrivit unei informări venite din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, traficul pe şoselele din Prahova se desfăşoară marţi seară cu dificultate.

Pe drumurile judeţene, pe DN 1A, Ploieşti - Cheia şi pe DN 1, Ploieşti – Braşov, plouă, iar între Movila Vulpii şi Băneşti este ceaţă densă, care a redus vizibilitatea sub 100 de metri.

Pe DN 1D, Albeşti – Urziceni, este lapoviţă.

Nu în ultimul rând, pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, carosabilul este ud, iar pe anumite sectoare plouă torenţial.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, poliţiştii le recomandă şoferilor să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă şi să ruleze cu prudenţă sporită şi viteză adaptată permanent la condiţiile meteo-rutiere. De asemenea, ţinând cont de faptul că temperaturile sunt scăzute în unele zone ale ţării, este recomandată o viteză redusă pe porţiunile de carosabil umed, care poate deveni alunecos.

Mai puteţi citi

Informare de ninsori, polei şi vânt emisă pentru Moldova şi zona de munte

Prognoza pentru două săptămâni: temperaturile scad chiar şi cu 10 grade şi sunt aşteptate ninsorile

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite